Vacanta Hotel Afrodita - Inscrieri Timpurii 31.03.2021

|

Venus ~ 2021


Schimba perioada

Descriere

Servicii incluse: cazare cu mic dejun, acces gratuit la piscina, sezlonguri si umbrele la piscina (in limita locurilor disponibile), parcare supravegheata (in limita locurilor disponibile), Wi-Fi.

Informatii suplimentare:
- in cazul familiilor cu copii, voucherele trebuie sa aiba atasat copie dupa certificatul de nastere al copilului si copie dupa cartea de identitate a parintilor.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Descriere Hotel Vacanta Hotel Afrodita - Inscrieri Timpurii 31.03.2021

Hotelul Afrodita este situat pe faleza, cu acces direct la plaja.

Facilitati hotel: 114 camere duble, 5 camere single si 5 apartamente de lux, restaurant (180 locuri), terasa, bar, sala de conferinte, piscina exterioara, plaja privata cu sezlonguri si umbrelute, masaj, masa biliard, parcare gratuita supravegheata (in limita locurilor disponibile), cutie de valori la receptie.

Facilitati camere: AC, minibar, TV, telefon, Wi-Fi, seif, sistem de inchidere pe baza de cartela, balcon pentru camerele de la etaj, cabina de dus, uscator de par.


© 1999 - 2021 Accent Travel & Events SRL. Toate drepturile rezervate
ANPC Romania | Solutionarea Litigiilor
Licenta turism: Nr. 354/18.12.2018 | Polita de asigurare nr. 52748 (valabila pana la 15.11.2021) | Certificat ISO 9001 | Pentru veridicitatea informatiilor click AICI.

Certificari IATA
Vacante cu plata online