021 314 19 80

CONTUL MEU

Log In

Inregistrare

arrowUp

Intra in cont

Ai cont deja? Autentifica-te mai jos:

Mi-am uitat parola
Nu ai cont? Inregistreaza-te

SAU

Creeaza un cont

Am uitat parola

FLIGHT REFUND BY ACCENT TRAVEL & EVENTS

Flight Refund -  însoțitorul de zbor juridic by Accent Travel & Events

Pentru că ești clientul nostru, poți beneficia de o despăgubire 
de până la 600 EUR dacă:

  •  ți s-a anulat zborul fără anunț prealabil.
  • ai avut întârzieri în zbor mai mult de 3 ore.
  •  ți s-a refuzat îmbarcarea din cauză de overbooking.

În aceste cazuri poti beneficia în mod legal de despăgubiri între 250 și 600 EUR, pe care Accent Travel & Events și Flight Refund le pot obține pentru tine.

Despăgubirile sunt reglementate de Directiva 261/2004 a Comunității Europene.

 

Întrebări frecvente

 Am dreptul sa depun o reclamație pentru despăgubire?

Conform legislației europene (Directiva 261/2004) pasagerii aerieni au dreptul la o despăgubire de maxim 600 EUR dacă zborul lor a întârziat mai mult de 3 ore, zborul a fost șters sau sunt refuzați la îmbarcare din cauză de overbooking.

 Ce este Directiva UE 261/2004?
Este Directiva Parlamentului European și al Consiliului de stabilire a unor norme comune în materie de compensare și de asistență a pasagerilor în eventualitatea refuzului la îmbarcare și anulării sau întârzierii prelungite a zborurilor.

 Pentru care zboruri este directiva aplicabilă?
Regulamentul se aplică tuturor operatorilor de transport aerian aparținând sau nu la UE, care asigură transportul pasagerilor în 
Uniunea Europeană, și în cazul tuturor zborurilor care pornesc, sau sosesc pe teritoriul UE. Dacă zborul a pornit dintr-o locație din afara UE, atunci Directiva este aplicabilă numai pentru operatorii aerieni având un sediu pe teritoriul UE.
Directiva Comunităților Europene este direct aplicabilă și obligatorie în toate cele 28 de state membre. Adițional, regulamentul este aplicabil și în statele aparținând Spațiului Economic European (SEE), așadar regulile sunt valabile și pentru Norvegia, Islanda, Lichtenstein și Elveția.

 De ce am nevoie de Flight Refund by Accent Travel & Events?
Validarea unei pretenții de despăgubire, chiar și după intrarea în vigoare a Directivei este un proces administrativ și juridic îndelungat. Organizarea și demersurile pot fi complicate, în cele mai multe cazuri fiind nevoie și de un reprezentant legal. Cu ajutor profesional din 
partea companiei Flight Refund, partener Accent Travel & Events procesul acesta se va încheia cât se poate de repede, iar pasagerul poate primi suma despăgubirii fără întârziere.

 Garantează Flight Refund by Accent Travel & Events că voi primi despăgubire?
Din păcate, ca și în cazul tuturor procedurilor juridice, reușita 100% nu poate fi garantată. Rata de succes este însă de 98%.

 Ce sumă de despăgubire pot primi cu Flight Refund by Accent Travel & Events?
Maximul despăgubirii este de 600 EUR pe pasager, depinzând de condiții. (Dacă de exemplu o familie întreagă călătorește, despăgubirea poate fi chiar de câteva mii de Euro.)

 

© 1999 - 2024 Accent Travel & Events SRL. Toate drepturile rezervate
ANPC Romania | Solutionarea Litigiilor
Licenta turism: Nr. 354/18.12.2018 | Polita de asigurare nr. 58140 (valabila pana la 15.11.2024) | Certificat ISO 9001 | Pentru veridicitatea informatiilor click AICI.

Certificari IATA ANPC
Vacante cu plata online Vacante cu plata online