021 314 19 80

CONTUL MEU

Log In

Inregistrare

arrowUp

Intra in cont

Ai cont deja? Autentifica-te mai jos:

Mi-am uitat parola
Nu ai cont? Inregistreaza-te

SAU

Creeaza un cont

Am uitat parola

Despre Accent Travel & Events

Accent Travel & Events îți prezintă cea mai performantă, completă și ușor de folosit platformă de rezervări online de pe piața românească: www.accenttravel.ro
Accenttravel.ro îti oferă soluții complete pentru călătoriile tale! Aici cauți și rezervi online PESTE UN MILION de oferte: cazări și zboruri oriunde în lume, pachete turistice în România, city break-uri.
Pe Accenttravel.ro poți rezerva peste 560 000 hoteluri în toată lumea, peste 2 000 de hoteluri în România si număr nelimitat de variante de zboruri în toate colțurile lumii. Accenttravel.ro este o soluție completă care te ajută să îți planifici călătoriile în orice mod dorești, și să îți faci rezervările cu doar câteva click-uri.
AccentTravel.ro îţi oferă soluţia completă care răspunde nevoilor tale, astfel încât timpul şi efortul dedicate rezervărilor de bilete de avion, hoteluri, pachetelor tematice pentru relaxare sau distractie să se reduca la minim!
Accenttravel.ro este o platformă de rezervări performantă, completă și ușor de folosit care pune la dispoziţie asistenţă specializată, oferte competitive, verificate, având la bază colaborări cu parteneri de încredere pe plan internațional și național.
Accenttravel.ro ține cont de propriul tău mod de a călători. Fie că-ți place să vizitezi locuri noi cu un rucsac în spate, fie că preferi confortul unei vacanțe cu lux de experiențe, fie că ești o fire dinamică și preferi vacanțele active, Accenttravel.ro îți poate personaliza vacanțele perfect, în funcție de nevoile tale.

 

De ce să rezervi online vacanța pe www.accenttravel.ro:
• Ai confirmări pe loc
• Te bucuri de disponibilități în timp real
• Ai tarife cu reduceri pentru zboruri și cazări
• Îți punem la dispoziție flight refund pentru zborurile eligibile
• Îți oferim prețuri de duty free-uri pentru cumpături online pe www.bestvalue.eu
• Poți plăti online vacanțe în 6 rate (și în 12 rate în agentiile Accent Travel & Events).

 

Înfiinţată în anul 1999, Accent Travel & Events se află în top 10 agenţii de turism din România (din totalul de 2650 de agentii active). 
Incepand cu anul 2009, agenţia a fost afiliată EgenciaTM, a patra companie de travel management la nivel global şi cel mai mare grup de travel de lume.
Pentru 2016, EgenciaTM a raportat vânzări de peste 6,5 miliarde de dolari la nivel global.
• De 20 ani agenția Accent Travel & Events este cunoscută pe piața de turism din România pentru serviciile in business travel, tour operare pentru turismul intern și leisure.
• În prezent, agenţia deserveşte circa 550 de clienţi corporate, lideri de piaţă în domeniul energetic, farmaceutic, telecomunicaţii, IT, aviație, retail.
• Accent Travel & Events oferă o gamă largă de servicii, inclusiv pachete charter, tururi culturale, croaziere și vacanțe exotice, dar și vacante personalizate pentru gusturi exclusiviste în destinații de lux, pachete de schi sau golf.
• Accent Travel & Events este, de asemenea, cel mai important jucător din România în turismul intern, cu o rețea largă de hoteluri la nivel național. 

 

 

© 1999 - 2024 Accent Travel & Events SRL. Toate drepturile rezervate
ANPC Romania | Solutionarea Litigiilor
Licenta turism: Nr. 354/18.12.2018 | Polita de asigurare nr. 58140 (valabila pana la 15.11.2024) | Certificat ISO 9001 | Pentru veridicitatea informatiilor click AICI.

Certificari IATA ANPC
Vacante cu plata online Vacante cu plata online