021 314 19 80

CONTUL MEU

Log In

Inregistrare

arrowUp

Intra in cont

Ai cont deja? Autentifica-te mai jos:

Mi-am uitat parola
Nu ai cont? Inregistreaza-te

SAU

Creeaza un cont

Am uitat parola

Corporate Travel

Partener Egencia in Romania

Accent Travel & Events este una dintre cele mai vechi si recunoscute companii care ofera solutii complete de business travel, cu peste 550 de clienti corporate in portofoliu. Avem o expertiza de peste 22 ani in turismul de afaceri si corporate.

Accent Travel & Events (ATE) are doua valente: TMC – Travel Management Company si DMC - Destination Management Company.

Ca TMC, Accent furnizeaza servicii de business travel clientilor corporate, oferind simultan servicii DMC pentru piata locala - turism pentru grupuri, conferinte si incentive-uri la nivel national.

Descopera website-ul dedicat serviciilor de corporate travel pe www.accenttravel.biz.

Partener Egencia in Romania

In urma experientei dobandite si a calitatii serviciilor recunoscute de catre clienti, in anul 2009 Accent Travel & Events a devenit partener oficial al Egencia - al patrulea jucator mondial pe piata de corporate travel, liderul industriei de turism la nivel mondial.

Astfel, in urma acestui parteneriat, Accent Travel & Events ofera servicii corporatiilor multinationale respectand standardele globale de calitate ale Egencia.

 

© 1999 - 2024 Accent Travel & Events SRL. Toate drepturile rezervate
ANPC Romania | Solutionarea Litigiilor
Licenta turism: Nr. 354/18.12.2018 | Polita de asigurare nr. 58140 (valabila pana la 15.11.2024) | Certificat ISO 9001 | Pentru veridicitatea informatiilor click AICI.

Certificari IATA ANPC
Vacante cu plata online Vacante cu plata online