021 314 19 80

CONTUL MEU

Log In

Inregistrare

arrowUp

Intra in cont

Ai cont deja? Autentifica-te mai jos:

Mi-am uitat parola
Nu ai cont? Inregistreaza-te

SAU

Creeaza un cont

Am uitat parola

      

GIFT CARD ACCENT TRAVEL & EVENTS

 

Ofera cel mai frumos cadou: o vacanta!

 

 ‌                  
► Accesați pagina  www.accenttravel.ro și selectați serviciul de călătorie ales din oferta Accent Travel & Events.
La momentul finalizării rezervării introduceți codul cupon în secțiunea “Cupon Promoțional” și selectați “Activare cupon”.
 În cazul în care valoarea serviciului rezervat este mai mare decât valoarea gift card-ului, achitați diferența, utilizând una dintre opțiunile de plată menționate pe site.
În cazul în care valoarea serviciului rezervat este mai mică decât valoarea gift card-ului, suma rămasă nu poate fi utilizată pentru o noua rezervare și nu se restituie diferența.

 

‌Termeni si conditii:
Cardul Cadou Accent Travel & Events este disponibil doar în format electronic.
Fiecare Card Cadou electronic este valabil timp de 1 (un) an de la data activării sale.
Fiecare Card Cadou poate fi valorificat pentru achizitionarea serviciilor de calatorie din portofoliul agentiei Accent Travel & Events.
Cardul Cadou nu poate fi valorificat pentru rezervarile anterioare.
În cazul în care Clientul nu consumă toată suma disponibilă pe Gift Card pentru rezervarea serviciilor turistice, fondurile rămase de pe Cardul Cadou sunt valabile pentru rezervările ulterioare, până la epuizarea sumei de pe Cardul Cadou sau până la expirarea Cardului cadou.
Cardul cadou nu poate fi convertit în numerar. Nu este posibilă emiterea unui card duplicat dacă este pierdut, furat sau în situația în care cardul expiră. După expirarea Cardului Cadou, nu este posibilă valorificarea acestuia și nu este posibilă retragerea fondurilor rămase pe Cardul Cadou.
Clientul poate utiliza mai multe vouchere cadou ca formă de plată (maxim 5 Carduri Cadou), in cadrul unei singure rezervări de servicii turistice.
Clientul poate achita cu Cardul Cadou partial din prețul serviciului achiziționat iar diferenta poate fi achitata cu numerar sau cu cardul de credit, cardul de debit sau prin transfer online.
În cazul unei situații neașteptate, in care Clientul este obligat de circumstanțe nefavorabile să își anuleze rezervarea, Accent Travel & Events poate returna Clientului suma plătită pentru Cardul Cadou și folosită pentru rezervare, sub forma unui cod promoțional egal cu valoarea sumei folosite de pe Cardul Cadou numai dacă serviciile de călătorie sunt rambursabile. Dacă serviciile de călătorie deja rezervate nu sunt rambursabile, Accent Travel & Events nu poate returna suma plătită pentru Cardul Cadou, fiind obligată să se supună condițiilor de anulare prevăzute de Furnizorul serviciilor de călătorie. Dacă serviciile de călătorie sunt rambursabile, Accent Travel & Events va rambursa valoarea Cardului Cadou în termen de 7 zile de la data anulării serviciilor turistice.
În cazul unor probleme legate de implementarea Cardurilor Cadou, Clientul are dreptul să depună o reclamație la adresa giftcard@accenttravel.ro. 

 

© 1999 - 2024 Accent Travel & Events SRL. Toate drepturile rezervate
ANPC Romania | Solutionarea Litigiilor
Licenta turism: Nr. 354/18.12.2018 | Polita de asigurare nr. 58140 (valabila pana la 15.11.2024) | Certificat ISO 9001 | Pentru veridicitatea informatiilor click AICI.

Certificari IATA ANPC
Vacante cu plata online Vacante cu plata online