Vacante pentru Shopping

Accent Travel & Events va pune la dispozitie o mare varietate de vacante pentru shopping la preturi excelente cu diverse tipuri de servicii complementare. Turistii romani care vor sa calatoreasca pentru shopping in Europa sau in afara ei in orase deja consacrate pentru ofertele excelente si promotiile la produse de lux, vor gasi aici oferte excelente.

Acest tip de turism, cu accentul pe shopping, este din ce in ce mai cautat printre turistii romani si a avut o crestere constanta in ultimii ani.

Pe website-ul nostru puteti sa achizitionati cu plata online si rezervare imediata hoteluri in intreaga lume. Ofertele noastre sunt actualizate zilnic, atat ca tarife practicate de hoteluri cat si ca oferte de servicii complementare. Pe langa plata online aveti si posibilitatea de a rezerva online si plati in agentiile noastre din Bucuresti sau Ploiesti.

Va asteptam cu drag sa calatoriti cu noi si sa descoperiti, alaturi de cei dragi, frumuseti si lucruri inedite din intreaga lume.

© 1999 - 2020 Accent Travel & Events SRL. Toate drepturile rezervate
ANPC Romania | Solutionarea Litigiilor
Licenta turism: Nr. 354/18.12.2018 | Polita de Asigurare nr. 52645 (valabila pana la 15.11.2020) | Certificat ISO 9001 | Pentru veridicitatea informatiilor click AICI.

Certificari IATA
Vacante cu plata online