Vacante de Familie

Accent Travel & Events va pune la dispozitie o mare varietate de vacante de familie la preturi excelente cu diverse tipuri de servicii complementare. Turistii romani care vor sa calatoreasca impreuna cu familia pentru a descoperi culturile altor popoare, care vor sa vada lucruri si locuri inedite, sa descopere traditii milenare sau sa se distreze impreuna cu cei dragi, vor gasi o mare varietate de destinatii in Europa.

Acest tip de turism, cu accentul pus pe nevoile intregii familii, este din ce in ce mai cautat printre turistii romani si a avut o crestere constanta in ultimii ani.

Pe website-ul nostru puteti sa achizitionati cu plata online si rezervare imediata hoteluri in intreaga lume. Ofertele noastre sunt actualizate zilnic, atat ca tarife practicate de hoteluri cat si ca oferte de servicii complementare. Pe langa plata online aveti si posibilitatea de a rezerva online si plati in agentiile noastre din Bucuresti sau Ploiesti.

Va asteptam cu drag sa calatoriti cu noi si sa descoperiti, alaturi de cei dragi, frumuseti si lucruri inedite din intreaga lume.

© 1999 - 2020 Accent Travel & Events SRL. Toate drepturile rezervate
ANPC Romania | Solutionarea Litigiilor
Licenta turism: Nr. 354/18.12.2018 | Polita de Asigurare nr. 52645 (valabila pana la 15.11.2020) | Certificat ISO 9001 | Pentru veridicitatea informatiilor click AICI.

Certificari IATA
Vacante cu plata online