021 314 19 80

CONTUL MEU

Log In

Inregistrare

arrowUp

Intra in cont

Ai cont deja? Autentifica-te mai jos:

Mi-am uitat parola
Nu ai cont? Inregistreaza-te

SAU

Creeaza un cont

Am uitat parola

Oferte pe Litoralul Romanesc

Accent Travel & Events va pune la dispozitie o mare varietate de oferte in hoteluri de pe litoralul romanesc la preturi excelente cu diverse tipuri de servicii complementare. Litoralul romanesc incepe de redevina atractiv prin cresterea calitatii serviciilor, prin modernizarea hotelurilor si aparitia hotelurilor noi, inclusiv cele cu oferte All Inclusive. Apar din ce in ce mai multe hoteluri care ofera diverse servicii complementare precum SPA, piscine acoperite, sali de jocuri si altele, la standarde ridicate, care sunt foarte apreciate de turistii romani.

Turismul pe litoralul romanesc a cunoscut in ultimii cinci ani o crestere continua, ceea ce ne bucura foarte mult deoarece incercam sa ii convingem pe toti turistii care calatoresc apeland la serviciile noastre sa redescopere Romania si, astfel, sa ajute la cresterea turismului intern.

Pe website-ul nostru puteti sa achizitionati cu plata online si rezervare imediata pachete cu numere de nopti predefinite sau cu perioade definite de dumneavoastra. Ofertele noastre sunt actualizate zilnic, atat ca tarife practicate de hoteluri cat si ca oferte de servicii complementare. Pe langa plata online a pachetelor la hoteluri, aveti si posibilitatea de a rezerva online si plati in agentiile noastre din Bucuresti sau Ploiesti serviciile rezervate.

Va asteptam cu drag sa redescoperiti frumusetea litoralului romanesc care incepe, incet, incet, sa ofere servicii din ce in ce mai competitive.

© 1999 - 2024 Accent Travel & Events SRL. Toate drepturile rezervate
ANPC Romania | Solutionarea Litigiilor
Licenta turism: Nr. 354/18.12.2018 | Polita de asigurare nr. 58140 (valabila pana la 15.11.2024) | Certificat ISO 9001 | Pentru veridicitatea informatiilor click AICI.

Certificari IATA ANPC
Vacante cu plata online Vacante cu plata online