021 314 19 80

CONTUL MEU

Log In

Inregistrare

arrowUp

Intra in cont

Ai cont deja? Autentifica-te mai jos:

Mi-am uitat parola
Nu ai cont? Inregistreaza-te

SAU

Creeaza un cont

Am uitat parola

Fii implicat si in vacanta!

 

Accent Travel & Events , ca parte a programului său de Responsabilitate Socială Corporativă pentru anul 2023 și 2024, sprijină proiectul Asociației LOCUS de reactivare culturală și reabilitare a Băilor Herculane - Herculane Project

 

 

Accent Travel & Events donează 50 de lei din valoarea fiecărui pachet de vacanță rezervat în Băile Herculane de către cei care aleg să petreacă un concediu sau să viziteze stațiunea.

Fiecare călător care alege să petreacă timp în Băile Herculane devine parte a acestei inițiative de salvare a unei frânturi de istorie și cultură a băilor termale din țara noastră, contribuind personal la proiect.

Prin implcarea ta și a noastră vei fi parte activă și susținător al misiunii Herculane Project, contribuind astfel la salvarea și revitalizarea unui loc cu o încărcătură istorică și culturală deosebită.

Te invităm să ocrotim împreună valorile culturale și de patrimoniu ale României. Avem responsabilitatea civică de a păstra și a da mai departe generației care vine patrimoniul neprețuit care ne-a fost lăsat în grijă de cei de dinainte.”


Mi-am dorit foarte mult să ne alăturăm acestui proiect pentru că simt datoria morală, ca antreprenor în domeniul turismului, dar și responsabilitatea, ca CEO al unuia dintre cei mai importanți tur-operatori din România, lider în vânzarea de pachete turistice în stațiunile balneo-climaterice din țară, să mă implic activ, alături de echipa mea și să contribuim la salvarea comorilor arhitecturale - piese de patrimoniu din Băile Herculane - clădiri monument care, până nu demult se aflau în prag de colaps. Și este la fel de important să conștientizăm că este datoria fiecăruia dintre noi să ocrotim valorile culturale ale României și avem responsabilitatea civică de a păstra și a da mai departe generației care vine patrimoniul neprețuit care ne-a fost lăsat în grijă de cei de dinainte.

Lucian Boronea - CEO Accent Travel Group

 

© 1999 - 2024 Accent Travel & Events SRL. Toate drepturile rezervate
ANPC Romania | Solutionarea Litigiilor
Licenta turism: Nr. 354/18.12.2018 | Polita de asigurare nr. 58140 (valabila pana la 15.11.2024) | Certificat ISO 9001 | Pentru veridicitatea informatiilor click AICI.

Certificari IATA ANPC
Vacante cu plata online Vacante cu plata online